Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κάθαρση

Και τώρα που έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος ήρθε η ώρα να κάνουμε μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης,διότι το σημερινό περιστατικό μας οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Αρχικά,κατανοώ πλήρως το μένος του Κασιδιάρη (αρνούμαι να χρησιμοποιήσω την λέξη "κύριος") καθώς όταν συνειδητοποιείς την κενότητα των επιχειρημάτων σου,το αμέσως επόμενο στάδιο είναι η άσκηση βίας.Με βάση το περιεχόμενο της κουβέντας θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος άλλος καλεσμένος να έχει ξεφύγει,αλλά δεν το έπραξε ούτε η κα.Κανέλλη,ούτε η κα.Δούρου,πολλώ δε μάλλον ο άφαντος κος.Παυλόπουλος. Αντιθέτως,ο εκπρόσωπος της ΧΑ έδειξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πραγματικό πολιτικό του υπόβαθρο, το οποίο δεν διαφέρει και πολύ από αυτού ενός θυμόσοφου και εύστροφου νονού της νύχτας.

Μου προκαλεί επίσης αλγεινή εντύπωση,πώς ένα νόμιμο κόμμα,με άδεια συμμετοχής στις ελληνικές εκλογές δεν συνδράμει τις αρχές στο να βρεθεί ένας υποψήφιός του,εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη.Πρέπει επιτέλους να απαντήσουν οι άνθρωποι της ΧΑ: Σέβονται ή όχι την νομοθεσία και αν ναι τότε γιατί δεν υποστηρίζουν τις αρχές στο έργο τους;

Ακόμα,ένας υποψήφιος που συχνά επικαλείται την νομιμότητα και ζητά την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών,είναι τουλάχιστον αναντίστοιχο με το πολιτικό του προφίλ να μην σέβεται τον νόμο που επικαλείται και να μην παρουσιάζεται,γνωρίζοντας πως έχει διαπράξει κάτι το αξιόποινο. Επομένως ο Κασιδιάρης είτε πασχει από βαριάς μορφής σχιζοφρένεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί ιατρικά είτε ασκεί ευκαιριακή πολιτική,ρητορεύοντας κατά το δοκούν για την ανάγκη επιβολής της νομιμότητας. Αλλά ξεχνώ ο αφελής πως η ΧΑ είναι κράτος εν κράτει,οπότε έχει το δικαίωμα να λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.

Η ανακοίνωση της ΧΑ είναι τουλάχιστον υποτιμητική για την νοημοσύνη μας,διότι υπογραμμίζει πως ο Κασιδιάρης χαστούκισε την κα. Κανέλλη αφού αυτή του επιτέθηκε.Του επιτέθηκε με μια εφημερίδα,όργανο,το οποίο είναι γωστό πως μπορεί να προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη.Ακόμα και αν του επιτέθηκε με τον Ριζοσπάστη,όπως παρατηρούν τα μέλη της ΧΑ,δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκε τόσο ο τιμητής της νοημοσύνης μας.Είναι μήπως ο διάβολος και τον ακούμπησε η βουλευτής του ΚΚΕ με λιβάνι;Ξεχνούν,όμως,οι άνθρωποι της ΧΑ πως έχει προηγηθεί η ρίψη νερού στην κα.Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν με ενδιαφέρει η αξιολογική κρίση της κας.Κανέλλη ή της κα.Δούρου,άλλωστε και με τις δύο διαφωνώ πολιτικά και με ενοχλεί εν πολλοίς η νοοτροπία τους.Δεν δίνω όμως το δικαίωμα στον Κασιδιάρη και στον καθένα Κασιδιάρη να επιβάλλει το δίκιο του με το χαστούκι,το νερό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο. Απεχθάνομαι την ακροδεξιά ρητορεία αυτού και του κόμματός του,αλλά στο πλαίσιο του διαλόγου θα σεβαστώ την αντίθετη άποψη. Όταν,όμως, βιαιοπραγείς και συμπεριφέρεσαι σαν κοινός ποινικός,τότε δεν αξίζεις τίποτα άλλο παρά την αποστροφή μας και την νομική αλλά και πολιτική καταδίκη.

Δυστυχώς για εσάς κυρίες και κύριοι,μέλη και θιασώτες της ΧΑ,τα πολιτικά ινδαλματά σας ξεγυμνώθηκαν με τον πιο άνανδρο τρόπο...η τραγωδία τελειώνει και η κάθαρση πλησιάζει.

Υ.Γ. Ελπίζω οι 13000 ψηφοφόροι του Κασιδιάρη,αλλά και γενικά οι ψηφοφόροι της ΧΑ να είδαν τις ψευδαισθήσεις τους να καταρρέουν. Εάν όχι,τότε λυπάμαι,αλλά είστε συνένοχοι σε μια πολιτική τραμπουκισμού,αλλά αποκλειστικά ένοχοι στην εθελοτυφλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου